Sorry...

... avbrottet på någon vecka eller två men jag har nämligen varit uppe i katternas paradis! Hos Gammelmatte! Det finns så mycket sork man jaga utan att det tar slut! En Gammelmatte som ger en räkor och allt en katt önskar sig!
Jag har fångat minst 10 sorkar om dagen kors och tvärs men nu måste jag säga hejdå för stunden! Mraju!

Mumsis!

Ni skulle sett mattes min imorse, hon skulle ut och äta frukost på verandan då hon såg mig jaga något, typiskt nog han hon ikapp mitt byte före mig(den kom till henne) och hon stängde in mig medan hon släppte ut den livrädda sorken i skogen igen, men ni skulle ha sett hennes min!
Mjours!

Borta 1 dag

Matte kommer att vara borta idag på eftermidagen. Lite synd jag som är så hungrig idag! Hon kommer ju inte att mata mig. Jag hade för mig lite hyss imorse men bara små hyss... Jag fångade en mus(levande) och tog in mitt byte i huset där jag släppde den och den löpte ammock i hela huset, husse fångade den till sist. Jag väckte stormatte och husse då jag rullade runt i deras säng ca 1 på natten, inte glada.
Och nu sover jag djupt!

Mrjau!!!! Ses små missar! <3

Söta katter!

Kolla vilka söta katter/kattungar matte har ritat!
En busig, storfotad kattunge!

En Sandkatt!

Och en Tecknad jag! <3 <3 Vist är min matte bra på att rita!
I <3 Matte!
Mrjurm!

Mjau! Nu kommer hon!

Nu är matte hemma och det är jätte kul! Här är lite bilder från mina kusiner i Parken zoo!

Denna bild har matte inte tagit själv men hon ville så järna visa Sumatratigrarnas unge Wayan som ska betyda förstfödd på indonesiska men matte kanske stavat fel!

Det här är den söta Pallaskatten! Detta är den nyfiknaste pallasungen i sin kull, den kom gärna fram och kolla vid deras stenröse.

Det här är en Fiskarkatt. Dem har sim hud mellan tårna för att lätt kunna simma fram under vattnet eller för att fånga fisk, dem tvekar nämligen inte att hoppa i!

Detta är Geparden Lente. Hon patrulerar de tre gepardernas revir/hägn med stora kliv! Fist är hon fin!
Men! Det här är inte min kusin! Det är ju en Rödbukad lemur! Det här är lemurparets senaste tillskott! Även fast hon inte är en katt så hon söt!

Det här är en Amurleopard. Den är akut hotad den stackaren! Men tur är att han på bilden snart ska få en flickvän så att dem kan få ungar och se till så att arten inte utrotas!

Det här är en söt liten Sandkatt
Sen har matte inte fotat fler katter men alla kusiner på Zoo't hälsar. Alla djur på Parken zoo är hotade av oss människor och för vad vi gör, Just du kanske tänker på djur och natur men det gör inte alla pga. fattigdom. Då avverkar man skogen för att få mer att odla på vilket gör att man känar mer pengar, så ibland är det bättre att tänka lite på de fattiga människorna också! Man kan hjälpa djuren genom att bli fadder på wwf eller en annan insamlig till djur!
Mrjau! Hoppas ni mår bra!

Avbrott...

Förlåt avbrottet på två dagar matte, lillmatte, stormatte och husse ska nämligen ut och resa och de har ängnat sig åt att packa och att se till så att Musse och jag har tillräckligt med mat och vatten för de två dagar innan kattvakten kommer. Dem ska ut till ett zoo och kampa. Matte kan inte garantera internett där och kan kanske inte skriva om mina kusiner, kattdjuren, på zoo't. Hoppas ni mår bra under tiden...
Mrjau!

Mjau!

Nattinatt! Sov gott! Nu ska jag sova 22.40. 
Mrjau!

Mjurm!

Vist håller ni med om att matte är en usel fotograf! Det är ju bara bilder på...
...Hanna!...

...Mer Hanna!...

...Och änu mer Hanna!...

...Musse!...

...Mer Musse!...
...Öhhhh...Och en...
La kaktus
...Kaktus!...
...Fast matte ville ju ha med lite söta bilder på mig också!...

...Lilla jag!... 
Mrjau!


Mjorning!

God morgon allihopa! Jag siktar mot en glad, lekfull dag idag men det kanske inte blir så... murmf!

Hoppas er en bra morgon!
Mrjau!

Mrjum

Matte är ledsen = Jag är ledsen... Internet har pajat vilket resulterar i att hon inte kan visa alla dagens bilder... eller chatta med kompisar...
Spurr
Jag ligger småtrött på mattes nybäddade säng...

Hanna, lite smått galen som alltid!
Nattinatt!
Sprjum!

Spurrf!

Spryaur! Nu är min matte hemma igen efter att ha varit hos... em... typ hennes pappas, mamma tror jag jag lystnar inte när man börjar prata om bilturen, spryur. Nu kan hon varfall skriva igen och det kommer bli kul att berätta om dem hyss jag haft för mig då hon varit borta. 
1:a Tog in en snok in till mattes sovrum... med ett fint snitt nos till svans... hon blev inte glad över hur det såg ut på hennes säng då hon kom hem... vad är det för fel på ormar igentligen? De är ju super goa!
2:a Varit i ett slagsmål med kvarterets största och fegaste katt... fast det kanske inte räknas som ett hyss?
3:a Kaksat mot huset-mitt-emots stora Rottweiler... fast den lykades jaga upp mig i ett träd endå... Varför är HUNDAR i majoritet så stygga mot oss vackra katter?
Spurrf! Orkar inte skriva om fler hyss... varfall haft en mysigkelstund med matte. 
Mrjau!

RSS 2.0