Mrrrrryur!

Förlåt att jag inte skrev igår, min matte sov nämligen över hos en kompis så hon kunde inte skriva. Dessutom har jag inte haft för mig några hyss då. 
Sprryum!

Prrrrrrrr

Mysstund med matte, åhh vad det va skönt! Det kliade så mycket under halsbandet men jag kunde inte klia där för halsbandet. Nu siktar jag mot en härlig frukost med tonfisk och kyckling. 
Sppprrrrrr-rrrrr prrr!

Sov gott!

Nattinatti! Alla kattungar! Sov gott!

Nattinatt!

Srpff! Hoppas ni sover gott! Mrjau!

Kvällshyss

Hihi!
Nyss så var jag bara tvungen att attakera hanna då hon låg och sov på sin madras. Reaktion: Mycket uppspelt och glad, attack med hund pussar(urk!). Sen blev hon lite för uppspelt och började jaga mig(som planerat). Tillssist blev det för mycket för mig och jag föll ihop... dränkt än en gång med hund pussar innan jag blev upplyft av matte och mjukt ompysslad mitt framför ögonen på hanna, ni skulle sett hennes min! Hon ynkade sig av avund där hon stog!
Mrjau!

Z Z Z


Ok, det blir nog en tidig kväll i kväll. Jag har tänkt sova nu fast klockan bara är 20.00. Sprjuumf!

Dagen idag

Idag var jag aningen tråkig. Så här såg min dag ut:
Sova, äta, tvätta sig, sova, fånga sork, äta, fånga änu en sork, sova, tvätta sig, sova, tvätta sig, sova lite till, hälsa på matte då hon kom hem, be om mat, äta, sova, tvätta sig osv.
Ni fattar världens tråkigaste dag va?
Mrjuur.

Sprrrf!

Hej allihopa! Godnatt och tack för idag! Sprrrf!

Summerai!

Hajja! Schoff, shoff, shoff! Attakerade nyss Musse, haha! Det var jätte kul, jag hoppade rakt upp och spretade så mycket jag kunde med ben och tassar. Gissa vad skraj han blev! Ohh vad det var roligt!
Mrjau!

Havskatt

Ja! Idag tog matte och husse med mig till velamsund, jag fattade inte varför så jag protesterade inte. Då vi kom dit så började dem gå mot vattnet med mig. Hjälp! Tänk om dem slänger i mig! Jag stretade lite grann då matte bandfast mig i kajakhusets flaggstång. Då hon gick in så jamade jag så högt jag kunde, var hade hon tagit vägen. Varje gång jag jamade kom hon ut från huset igen. Tillsist var kajaken i vattet och jag lyftes i! Hjälp! Efter ca 10 minuter ute på vattnet slutade jag försöka hoppa i vattnet för att kunna simma iland och jag la mig istället vid mattes fötter, när jag väl slappnade av så blev det ganska så mysigt. 20 min senare var vi iland igen men nu stretade jag för att komma i kajaken igen. Men jag förlorade... men jag fick följa med in i kajakhuset nu. Då husse skulle stänga rulldörrarna till skälva kajakskjulet fick jag panik. Jag sprang och sprang mot den minskande biten av frihet. Annars skulle jag bli instängd var vad jag trodde. Tillslut i bilen igen och allt blev lungt. Tyvärr har jag inga bilder men senare i sommar ska vi kajaka igen och då ska dem ha kameran med sig! Sorry att jag inte skrivit på ett tag men som alla vet kan inte katter skriva så matte får göra det åt mig men nu har hon sommarlov och har mer tid att skriva för mig.
Mrjau på er!

RSS 2.0