Förlåt...

Förlåt att jag inte har skrivit... jag har nämligen inte haft några hyss... inte igår vartfall. Aja, jag kan väll bara berätta att jag hoppade in i ett slagsmål med en annan katt och att jag har fått en räv kompis.
Mrjau!

Lite språk

Mrrrrriau! (Jag vill ha mat)
Mrrrrriauuuumrr (Klappa mig)
Pwrrrrr ... (Alla gånger jag får uppmärksamhet så spinner jag)
Vrvrvrvrvrvriau! (Jag vill ut!/Jag vill ha uppmärksamhet!)
Vraiiii! (Aj! du klev på min svans!/Hjälp! Jag vill ut ur bilen!)
Frchhh (Håll dig undan)

Det var bara några av mina ljud.
Mrjau!

Ett gammalt hyss

Det var en gång då jag precis kommit hit, husse skulle stå "vakt" eller vad det nu heter på prinsessan Viktorias bröllop...

Jag hade hittat husses fint ihoprullade "basker" han skulle ha på sig. Jag sprang omkring med den ett tag innan jag gömde den i ett hörn bakom soffan. Då han vaknade så märkte han inget fören han skulle åka. Han letade och letade tills han hittade "baskern". Nu var den inte så fin längre, den var dammig och knöglig men han fick ta den ändå.

Hoppas han klarade sig ändå!
Mrjau!

Bus, bus!


Idag skulle matte städa sitt rum. Jag vet att städa låter trist men... DET ÄR DET INTE! Jag lekte "fånga dammråttor", "bita sopen" och "utmana ödet". Då jag säger utmana ödet så menar jag att jag stod precis på mopphinkens kant... jag blev rätt blöt då jag trillade i. Nu är jag trött och färdig efter en busig städning.
Mrjau på er!

Bloglovin

 • bloglovin

 • Mitt och Hannas senaste hyss!


  Mitt och Hannas senaste hyss!
  Ha sönder ... PÅSEN! Det roligaste var att det låg ett prassligt papper inuti, vi har tyvär inga bilder på oss och påsen för att då matte kom med kameran hade Hanna redan käkat upp den. MUMS! Tyckte hon.

  Hihi!

  I går så var jag ju bara tvungen att ta in en åker sork...
  Jag satt och kollade på min väldigt utråkade kompis, jag beatämde mig för att gå ut och göra något för att hålla mig stimulerad. Jag hittade en sork, jag jagade den ett tag innan jag fångade den. Jag gick stolt hem för att visa min vän min levande fångst. Reaktionen var inte som jag hade tänkt mig, ett vilt skällande och jagande efter den mörbultade sorken. efter ett tag fångade min kompis den, hon proppade munnen full, hon han inte tugga på den för än jag hade gett henne ett hårt slag på käken, då hon släppte min fångst som nu låg dränkt i saliv på golvet. Givetvis skulle min matte komma hem just då och se oss stirra på den skyblöta sorken. 
  PINSAMT!

  Välkommen till min... KATT BLOG!

  Jag heter Summer och jag är en svartvit katt på 1 år, jag kommer att skriva om mina äventyr varje dag om min matte tillåter det. Jag har en lotsas morfar som heter Rasmus, han är 18 år, han är jätte gammal! Sen så har vi den rackarns ny tillskottet vid namn Hanna! Den "lilla" hunden är som en syster för mig, jag leker och kivas med henne varje dag. Sen så har vi ju matte(Tova), lillmatte(Lina), stormatte(Anna-Lena) och husse(Kjell). Hoppas ni gillar mina äventyr! Mrjau!


  RSS 2.0